Video: Porzingis haigestus, aga Hispaania koondislane päästis Knicksi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Calderoni otsustav vise.
Jose Calderoni otsustav vise. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA pidasid õhtu kõige tasavägisema heitluse maha Los Angeles Lakers ja New York Knicks. Kolmandal veerandajal kuni 16 punktiga juhtinud Knicks lasi kodumeeskonnal Lakersil poolteist minutit enne lõppu nelja punktiga ette minna, kuid siis imeti ennast järgi ja võeti tänu Hispaania koondise mängujuhi Jose Calderoni viimase sekundi kolmepunktiviskele 90:87 võit.

Knicksi resultatiivseim oli nende suurim staar Carmelo Anthony 26 punktiga, Robin Lopez lisas 16 silma. Lätlasest uustulnukat Kristaps Porzingist vaevab kõhutõbi ja ta jäi mängust eemale. Lakersile tõid Louis Williams 15 ja Kobe Bryant 14 punkti.

Põnevuslahingut loodeti ka Los Angeles Clippersi ja Cleveland Cavaliersi vastasseisust, aga seal haaras Cavaliers pärast esimest veerandit ohjad ja võitis lõpuks 114:90. LeBron James tõi Cavaliersile 27 punkti, Kyrie Irving ja J.R. Smith lisasid mõlemad 17. Clippersi parimad olid 19 punktiga JJ Redick ning 17 punkti ja 10 resultatiivse sööduga Chris Paul.

Teised tulemused:

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 100:109
Atlanta Hawks - Indiana Pacers 104:75
Sacramento Kings - Utah Jazz 99:108

Vaata NBA tabeliseisu SIIT!

Calderoni kolmene:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles