Zlatan Ibrahimovic esitas tervele Pariisi linnale kummalise ultimaatumi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic Eiffeli torni juures.
Zlatan Ibrahimovic Eiffeli torni juures. Foto: SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi neljanda järjestikuse Prantsusmaa meistritiitlini juhtinud Rootsi koondise ründeäss Zlatan Ibrahimovic kavatseb suvel meeskonnast lahkuda, aga väikese võimaluse ta PSG-le ja Pariisi elanikele siiski jättis.

«Praegusel hetkel usun, et ma ei mängi järgmisel hooajal enam PSGs. Mul on siin jäänud veel poolteist kuud. Kui Eiffeli torn vahetatakse minu kuju vastu, siis luban, et jään,» naljatles ta BBC vahendusel. Viimasel ajal on 34-aastast Ibrahimovici seostatud Manchester Unitedi ja USA kõrgliiga MLSi klubidega.

PSG president Nasser El-Khelaifi loodab siiski imele. «Zlatan on maagiline. Kavatseme temaga rääkida ja vaatame, mida ta kavatseb teha. Tahame, et ta jääks,» rääkis ta.

Kuigi Prantusmaa meistriliigas jääb hooaja lõpuni kaheksa vooru, on PSG konkurentide ees saavutanud juba piisavalt suure edu, et neid enam keegi püüda ei suuda.

Ibrahimovic liitus Pariisi klubiga 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles