Eesti mootorratur jõudis EM-etapil poodiumile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Uusna.
Rannar Uusna. Foto: Rauno Kais

Itaalias Donoratico linna ümbruses peeti selle hooaja esimene enduro Euroopa meistrivõistluste etapp, kus osales eelmisel hooajal E2 klassis meistrivõistlused pronksiga lõpetanud Rannar Uusna. Alanud hooajaks vahetas ta neljataktilise tsikli kahetaktilise vastu ja ka masinaklass on uus – E3.

Esimesel päeval tuli Uusnal (KTM) krossikatsel sisse küll üks kukkumine ja noormees hoidis enda sõnul veidike tagasi, kuid sellest hoolimata oli ta kohalike Maurizio Micheluzi (Husqvarna) ja Nicoli Mori (TM) järel kolmas. Nori kaotas kaasmaalasele napid 6 sekundit, Uusna jäi teisest kohast omakorda aga minuti ja 20 sekundit.

Pühapäeval sõideti samu katseid, mis eelmisel päeval, kuid vastupidises suunas. Päeva võitis taas  Micheluzi, kes edestas Morit minuti ja 27 sekundiga. Uusna elas viimasel ringil üle kaks korralikku kukkumist, kuid suutis end siiski taas kolmandaks sõita, Morile tuli lõpuks kaotust 16 sekundit.

Enduro Euroopa meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 26.-27. märtsil Prantsusmaal Briudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles