Kullamäe: meil on võimalik teha ajalugu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe andmas mängijatele õpetussõnu.
Gert Kullamäe andmas mängijatele õpetussõnu. Foto: Margus Ansu

Jaanuaris, kui Tartu Rocki korvpallimeeskonna fookus oli suunatud eurosarjas mängimisele, ei mõtelnud peatreener Gert Kullamäe Balti liigale sisuliselt üldse – võimalus, et nii-öelda rahvusvahelist hooaega tuleb jätkata just selles sarjas, ei paistnud kuigi ahvatleva ega põnevana. Täna alustab Rock aga Balti liiga poolfinaali ning koduplatsil Valmiera vastu alustatav lahing on tõusnud korraga väga oluliseks.  

«Kõik saavad aru, et Balti liiga pole enam see, mis kunagi… Meie piirkonna tõelised tippklubid on sealt lahkunud, isegi mõned Baltikumi keskmikud ei tee tänavu kaasa, sest jõudsid eurosarjas vahegrupist edasi,» nentis Kullamäe. «Kui aga oled meeskonnaga jõudnud juba poolfinaali ja tekib võimalus midagi korda saata, lähed paratamatult näljaseks. Kui pall pannakse mängu ja sa oled spordimees, siis püüad võtta maksimumi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles