Viimase mohikaanlase tõehetk (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali juhendaja Arsène Wenger on Euroopa jalgpalliliigade kõige staažikam peatreener.
Arsenali juhendaja Arsène Wenger on Euroopa jalgpalliliigade kõige staažikam peatreener. Foto: SCANPIX
19 aastat ja 165 päeva võib olla ühest küljest pikk, teisalt jälle lühike aeg. Jalgpallimaailmas on üks inimpõlv terve igavik, ent just nii kaua on ametis olnud Londoni Arsenali peatreener Arsène Wenger. Tegu on silmatorkava erandiga, mis sunnib küsima: kui kaua veel?

Wenger on Euroopa liigade peatreenerite seas tõeline mohikaanlane ja pärast šotlase Ronnie McFalli äsjast lahkumist Portadownist ka ametlikult kõigi Euroopa liigade arvestuses staažikaim juhendaja. Kuid Arsenali käesolev hooaeg on kergitanud temagi pea kohale mustad pilved. Pühapäeval langes viimasel kahel hooajal Inglismaa karika võitnud Arsenal sellest sarjast välja ja homsele Meistrite liiga kohtumisele Barcelonaga minnakse 0:2 kaotusseisus, mis jätab 37 mängu järjest löömatuna püsinud katalaanide vastu edasipääsuks imeväikese võimaluse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles