Kole vigastus: ragbimängija meheau rebiti peaaegu otsast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragbi. Foto on illustreeriv.
Ragbi. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Ragbimängija Haydn Peacock elas üle vigastuse, millele mõtleminegi tekitab igal mehel sisimas õõnsa tunde – nimelt rebis vastasmängija mängu käigus kogemata tema peenise peaaegu otsast.

Prantsusmaa meeskonna AS Carcassonne’i eest mängiva Peacocki tööandja kohtus St Esteve Catalan Dragonsiga ja Peacock murdis parajasti palliga läbi vastaste liini, kui Dragonsi kaitsja üritas teda pikali rebida. Paraku jäi talle kätte vaid Peacocki teatud kehaosa...

«Ma ei saanud alguses arugi, et midagi valesti on. Valus oli küll, aga alles poolajal vaatasin, et nahk ripendab. Esimene mõte oli, et oh sa kurat, kust nüüd kiiresti arsti saaks?» rääkis Peacock väljaandele French Footy. «Millestki sellisest ei ole ma terve karjääri jooksul kuulnud – 11 õmblust ***** küljes! Järgmise mängu eel ütles treener, et ma kaitsme peale paneksin, aga sellise asjaga ma küll ei mängi, ma ei saaks korralikult joostagi. Nüüdseks on õmblused välja võetud ja kõik on korras,» pajatas Peacock üleelamistest.

Kohalik ajaleht avaldas esiküljel ka foto Peacocki dramaatilisest hetkest. «Pole just parim viis, kuidas esiküljele pääseda. Ragbi ei ole ala, mida teistele soovitaksin. Väikemees sai hiljem 11 õmblust, aga temaga on kõik korras,» kommenteeris pilti sotsiaalmeedias jaganud mängija ise juhtunut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles