Tartu Rock sai poolfinaali avamängus napi võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock vs Valmiera. Palliga Tanel Kurbas.
Rock vs Valmiera. Palliga Tanel Kurbas. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond asus täna püüdma Balti liiga finaalikohta. Tartus toimunud poolfinaali avamängus võideti 68:64 Valmiera meeskonda. Kordusmäng toimub 23. märtsil võõral väljakul. Rocki parimana viskas Gert Dorbek 20 punkti. Brian Harper lisas 13 punkti ja võttis maha 7 lauapalli. Tanel Sokk ja Janar Talts viskasid kumbki 9 punkti

Enne mängu:

Kui Rock sai kaheksandikfinaalis mõlemas mängus jagu Barsõst ja veerandfinaalis Liepajast, siis Valmiera oli parem vastavalt TLÜ/Kalevist ja Pieno zvaigzdesist. Koduliigas on Rock 23 võidu ja kuue kaotusega Kalev/Cramo järel teisel kohal, ka Valmiera hoiab võiduprotsendilt Läti liigas teist kohta. Ühisliigas osaleva ja seetõttu konkurentidest koduliigas vähem mänge pidava Riia VEFi järel on neilgi praeguseks kirjas kuus kaotust ja lisaks 22 võitu.

Kordusmäng peetakse 23. märtsil Valmieras, finaali pääseb kahe mängu kokkuvõttes enim punkte visanud meeskond. Kui Rock peaks finaali jõudma, tehtaks Eesti korvpalli ajalugu, sest varem pole ükski siinne klubi Balti liigas nii kaugele jõudnud.

Teises poolfinaalpaaris on vastamisi Leedu klubid Panevežyse Lietkabelis ja Šiauliai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles