Ateltico sai PSVst jagu ülipõneva penaltiseeria järel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico vs PSV
Madridi Atletico vs PSV Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa Meistrite liiga kaheksandikfinaalis pidasid tulise lahingu maha Madridi Atletico ja PSV Eindhoven. Väravateta lõppenud avamängu järel ei suutnud kumbki meeskond väravani jõuda ka täna ning võitja selgus alles penaltiseeria abil. Kokku löödi järjest sisse 14 penaltit ja seejärel tegi PSV esimese eksimuse. Ateltico poolt asus seejärel lööma Juanfran, kes tõi kodumeeskonnale 8:7 võidu.

Teises tänases mängus tegi Manchester City 0:0 viigi Kiievi Dinamoga ja pääses kahe mängu kokkuvõttes edasi tulemusega 3:1.

Tänased mängud:

Madridi Atletico - PSV 0:0 (0:0 poolaeg, penaltid 8:7)

Manchester City - Kiievi Dinamo 0:0 (0:0)

Enne mänge:

Manchester City vorm koduliigas on viimasel ajal olnud kohutav, sest viimasest viiest mängust on saadud ainult neli punkti. Ainus võit tuli tabeli punase laterna Aston Villa üle, viimati mängiti aga samuti tabeli lõpus oleva Norwichiga väravateta viiki ning nüüd on kahtluse all isegi hooaja lõpuks esinelikusse püsimajäämine. Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises alistati aga Dinamo võõrsil 3:1 ja see tähendab, et edasipääsuks peavad ukrainlased täna Manchesteris lööma vähemalt kolm väravat.

Tunamullune Meistrite liiga finalist Madridi Atletico lootused koduliigas liidrit Barcelonat püüda on napid, kuid neli viimast mängu on võidetud ja neist kolmes oma värav puhtana hoitud. See teeb koduliigas Ajaxiga tiitliheitlust pidava PSV elu raskeks, sest edasipääsuks vajatakse võõrsil kas väravat või siis nullimängu ja edu penaltiseerias. Kodus on Atletico aga võitnud viimasest 15 mängust 12...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles