Teever Levadia meeskonna koostamisest: kogu aeg on mingi jama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever.
Ingemar Teever. Foto: Tairo Lutter

Eelmisel hooajal Levadia ridades 24 väravaga Premium liiga suurimaks väravakütiks kerkinud ja ka hooaja parimaks mängijaks valitud Ingemar Teever rääkis Soccernet.ee’le antud intervjuu kolmandas osas, et tema meelest on mulluse hõbedameeskonna Levadia viimaste aastate suurim probleem hiline meeskonna koostamine.

«Igal aastal on komplekteerimisega probleemid, et jäädakse nii hilja peale. 2014. aastal tuli tiitel küll ära, aga eelmisel aastal mitte. Komplekteerima tuleb hakata varem, aga kunagi seda ei tehta. Kogu aeg on mingi jama ja see pole Kristali (peatreener Marko Kristali – toim.) süü. Süüdlaseid on vaja otsida mujalt. Olin neli aastat seal ja alati oli nii. Tulevikus võiks Levadia sõlmida põhimängijatega pikemad lepingud, et selliseid probleeme vältida,» leidis Teever.

Loe veel, mida rääkis Teever oma treeneritest, sellest, kuidas Aivar Tiidus tal kunagi noorest peast naerutuju ära võttis, ja rannajalgpalli Eesti koondisesse pääsemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles