Poksi olümpialootused naasid Soomest kolme medaliga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Arro (sinises) ja Artjom Fjodorov.
Kaupo Arro (sinises) ja Artjom Fjodorov. Foto: Risto Mets

Eesti poksikoondise olümpialootused Ainar Karlson, Kirill Serikov ning Kaupo Arro võitsid Soomes toimunud rahvusvaheliselt GeeBee turniirilt kolm medalit.

Poolraskekaallane Ainar Karlson sai võimsa esitusega hakkama poolfinaalis, alistades Euroopa mängude pronksimehe, slovaki Matus Strnisko kohtunike ühehäälse otsusega.

Finaalis astus eestlasele vastu bulgaarlane Siarhei Novikau, kelle näol oli tegemist 2013. aasta Euroopa meistrivõistluste pronksimehega. Karlson ja Novikau matš kujunes tasavägiseimaks ning eestlane väärinuks paljude arvates ka võitu, kuid kohtunike 2:1 häältega kuulutati võitjaks siiski bulgaarlane.

Eesti aasta poksija Kirill Serikov pääses kuni 49-kilogrammiste seas samuti finaali, kus tuli end tõestada venelase Euroopa mängude kullamehega. Serikov oli tubli, kuid sai kokkuvõttes kohtunike otsusega kaotuse.

Kergekeskkaalu siirdunud Kaupo Arro pidi poolfinaalis vanduma alla Euroopa meistrile, leedukale Eimantas Stanionisele 0:3. Arro tasuks siiski pronks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles