Noored ja vihased konkurendid jahivad Bolti (1)

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremalt: Justin Gatlin, Usain Bolt ja pronksimehed Trayvon Bromell ja Andre De Grasse Pekingi MMi pjedestaalil.
Paremalt: Justin Gatlin, Usain Bolt ja pronksimehed Trayvon Bromell ja Andre De Grasse Pekingi MMi pjedestaalil. Foto: SCANPIX

Jamaicalane Usain Bolt on viimaste aastate meeste sprinti valitsenud vaatamata aeg-ajalt enne võistlusi üles kerkivatele küsimustele vigastuste või kehva vormi kohta. Kui ta võistleb, siis ka võidab. Samal ajal kui Bolt jätab sisehooaja vahele, et olümpiaks valmistuda, loodavad 20-aastane ameeriklane Trayvon Bromell ja 21-aastane kanadalane Andre De Grasse Bolti kinni püüda enne, kui too otsustab karjääriga lõpparve teha.

«Kui keegi ütleb, et mõni sportlane on võitmatu, siis ta ilmselt ei usu jumalat, sest jumala abiga on kõik võimalik,» ütles Bromell intervjuus The New York Timesile, kui temalt küsiti, kas ta usub Bolti alistamisse.

Eelmise aasta Pekingi MMil võitis 29-aastane Bolt 100 meetris kulla, Bromell ja De Grasse jäid pronksi jagama. Siis olid nad veel amatöörid. Nüüdseks on mõlemad sõlminud tulusad sponsorlepingud, mis lubavad profina treenida. Bromell allkirjastas hiljuti ka kontrahti Bolti agendi Ricky Simmsiga. Mõlemad jätkavad USAs ka ülikooliõpinguid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles