Valencia C.F. noortetreenerid korraldavad Eestis jalgpallilaagri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FC Lokomotiv

Jõhvi jalgpalliklubi FC Lokomotiv korraldab koostöös Hispaania jalgpalliklubiga Valencia C.F. viiepäevase jalgpalli lastelaagri, mis on mõeldud 6 -14-aastastele poistele ja tüdrukutele.

Jalgpallilaager toimub Ida-Virumaal Voka spordikeskuses naturaalsel murul 6.-10. juunini.

Laagris viivad treeninguid läbi kaks Valencia C.F. noortetreenerit, keda abistavad neli Lokomotivi treenerit. Treenerid esindavad Jalgpalliakadeemiat, millest on  sirgunud sellised tähed nagu Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, Benatia ja David Silva.

«Valencia jalgpalliklubil on hea meel teatada, et Lokomotiv Jõhvi on meie partner esimese Valencia C.F lastelaagri korraldamisel Eestis. See näitab Jõhvi Lokomotivi  klubi ambitsiooni ja motivatsiooni lastega tegelemises. Esimest korda Eestisse tulev La Liga klubi Valencia pakub kõrgel tasemel treeninguid ambitsioonikatele poistele ja tüdrukutele keda huvitab jalgpall,» kirjutas Valencia oma ametlikus teadaandes.

Laagriidee autor on Eesti Jalgpalli Liidu Ida-Virumaa koordinaator Marko Kristal, kelle sõnul on laager laste jaoks kindlasti huvitav ja kasulik, kuna annab aimu kuidas treenitakse Hispaania suurklubis noortega. Jõhvi Jalgpalliklubi FC Lokomotivi juhatuse liige Sergei Ivanov lisas, et laager on kindlasti elamus, mis jääb meelde kogu eluks.

Kõik laagris osalevad lapsed jagatakse oma vanuse ja taseme järgi gruppidesse, mis tagab selle, et treeningud on lastele jõukohased.

Iga laagris osalev laps saab kingituseks Valencia klubi vormi. Laagri tulemuste põhjal valivad treenerid välja kaks kõige edukamat noorjalgpallurit, kes sõidavad nädalavahetuseks Hispaaniasse, kus saavad osaleda Valencia CF akadeemia omavanuste poiste treeningul, külastada mängu Estadio Mestellase peastaadionil ja kohtuvad ka praeguse meeskonna tähtedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles