Meistrite Liiga veerandfinaali jõudnud ManCity on halva uudise ootuses (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincent Kompany (istumas).
Vincent Kompany (istumas). Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite Liigas jõudis eilse järel veerandfinaali Inglismaa suurklubi Manchester City, kuid lisaks heale uudisele on meeskonda tõenäoliselt ootamas ka halb uudis, sest taas sai vigastada Vincent Kompany, kes ilmselt peab jälle tegema mängupausi.

Kui City kohtus eile Kiievi Dinamoga, jäi Manchesteri meeskonna kaptenipaela kandnud Kompany väljakule lebama juba viiendal minutil ning vahetati kohe ka välja. Esialgu tundus, et taaskord sai viga Belgia koondislase sääremari ning kui see peaks tõele vastama, siis on see sel hooajal juba neljas kord, mil Kompany sama vigastuse all kannatab. Seega jääb õhku suur küsimus, kas ja kuidas kapten oma meeskonda sel hooajal veel aidata saab.

Lisaks Meistrite Liiga veerandfinaalmängudele ootavad Cityt veel ees koduse liiga olulised kohtumised, kus võideldakse koha eest liigatabeli nelja esimese hulgas, et ka järgmisel aastal oleks võimalik Meistrite liigas mängida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles