Vaata, kellega võistlevad sise-MMil Ksenija Balta ja Marek Niit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Tairo Lutter

Sel nädalalõpul toimub Portlandis kergejõustiku sise-MM, kus on stardis ka kaugushüppaja Ksenija Balta ja 400 meetri jooksja Marek Niit.

Naiste kaugushüppes on võistlejaid 16. Balta paikneb tänavuse hooaja tippmargiga 6.76 kaheksandal kohal, tema isiklik rekord on 6.87. Võistluste üheks favoriidiks on kerkinud Austraalia esindaja Brooke Stratton, kes hüppas hiljuti 7.05 ning hoiab sellega hooaja edetabelis esikohta. Veel viis naist on oma karjääri jooksul suutnud ületada seitsme meetri piiri, kõige kõvema tulemuse on kirja saanud ameeriklanna Brittany Reese, kelle nime taga ilutseb tulemus 7.25. Sel hooajal on Reese suutnud oma parimana ületada 6.89.

400 meetri jooksus on koos Niiduga üles antud 32 meest. Hooaja sisetippmargiks on eestlasel 46,81, mis annab 21. koha startijate hulgas, absoluutne tippmark on Niidul 45,74.

Täielikke stardinimekirju näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles