Niki Lauda kiitis heaks Schumacherit ümbritseva vaikuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda ja Michael Schumacher.
Niki Lauda ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Endine vormelilegend Niki Lauda nentis, et kuigi tal on isiklikus plaanis kahju, et seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri tervisest nii vähe uudiseid on kuulda, saab ta sellisest käitumisest aru.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm tunnistas mõned päevad tagasi, et tema ja F1 legendi perekond jagavad Schumacheri tervise kohta vähe informatsiooni seetõttu, et see on hetkel ainuke võimalus - vastasel juhul ei lõppeks uue info pärimised mitte kunagi ning see teeks olukorra vaid raskemaks. Kolmel korral vormel-1 sarjas meistriks tulnud Lauda tunnistas, et saab Kehmi ja kuulsa sakslase lähedaste käitumisest igati aru.

«Perekond kaitseb teda ja saan sellest täielikult aru,» rääkis Lauda. «Aga see tähendab, et mitte midagi ei tea need, kes tahaksid teada. Mõtlen talle tihti, aga kahjuks pole mul temaga kontakti. Me kõik lihtsalt loodame ja loodame ja loodame,» lisas Lauda.

Schumacher oli pärast suusareisil saadud rasket peavigastust pikalt koomas, kuid viibib nüüd juba pikalt kodusel ravil. Teateid tema tervise kohta on antud napilt ning nii pole täpselt teada, millises seisus kuulus vormeliäss viibib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles