ManU loodab, et sel korral õnnestub neil väravavahi loobumise järel kriisi vältida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edwin van der Sar
Edwin van der Sar Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Alex Ferguson on kindel, et klubi praegune esiväravavaht Edwin van der Sar lõpetab selle hooaja järel karjääri ja seetõttu on hakatud juba otsima talle võimalikku asendajat.

Samas on Ferguson kindel, et sel korral õnnestub neil suuremat kriisi vältida. Mäletatavasti ei leidnud ManU pärast Peter Schmeicheli loobumist pikalt endale kindlat esinumbrit ning ManU puurisuul said oskusi proovida mitmed mehed, kirjutab The Guardian.

Praeguseks on ManU juba palganud taanlase Anders Lindegaardi, kuid tema kanda jääb arvatavasti siiski teise numbri roll. Esinumbriks soovib Ferguson tuua Saksamaa koondisega MMil häid esitusi teinud Schalke puurilukku Manuel Neuerit või Madridi Atletico noort imemeest David de Gea’d.

«Arvan, et oleme Schmeicheli juhtumist õppinud. Oleksin pidanud kohe pärast teda van der Sar’iga lepingu sõlmima,» rääkis Fergsuon. «Toona tegin ma vea, kuid arvan, et nüüd oleme õigel teel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles