Aina kaotav Himki lasi Leedu legendi lahti

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimas Kurtinaitis.
Rimas Kurtinaitis. Foto: SCANPIX

Hooaega suurpäraselt alustanud, aga viimsel ajal rohkelt kaotusi saanud Moskva oblasti Himki juhtkonnal sai mõõt täis ja peatreeneritoolil otsustati Leedu legend Rimas Kurtinaitis asendada montenegrolase Duško Ivanoviciga.

55-aastane Kurtinaitis juhendas Himkit alates 2011. aastast ning 2012. ja 2015. aastal võideti Euroopa tugevuselt teine klubisari Eurocup.

Euroliiga vahegrupis hoitakse viie võidu ja viie kaotusega viiendat kohta, aga viimasest viiest mängust ollakse kaotatud neli.  VTB Ühisliigas on vastastele alla jäädud neljal korral järjest. Jaanuari keskel toodi korvialust tugevdama Kalev/Cramo tsenter Josh Boone, kelle statistilised näitajad on hoolimata kaotustest olnud muljetavaldavad.

58-aastane Ivanovic lõpetas eelmise hooaja Ateena Panathinaikoses, sügisel juhendas ta ka Bosnia ja Hertsegoviina koondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles