Järvamaa pakkus üllatuse, Tiisaare ja Nõlvaku abist TTÜ-le võiduks ei piisanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Võrkpalliklubi alustas veeradfinaale 3:2 võiduga.
Järvamaa Võrkpalliklubi alustas veeradfinaale 3:2 võiduga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmapäeva hilisõhtul peeti Eesti meistriliiga veerandfinaalide esimesed mängud, kus vastamisi olid Rakvere ja Järvamaa ning Tartu Bigbank ja TTÜ. Kui Rakvere on sel hooajal positiivseid üllatusi pakkunud, jõudes nii karikafinaali kui ka Saja liiga Final Fourile, siis nüüd oli Järvamaa kord üllatada: põhiturniiri Eesti klubidest kuuendana lõpetanud Järvamaa alistas võõrsil kolmanda paigutusega Rakvere 3:2 (25:21, 25:21, 12:25, 28:30, 15:9).

Kolmanda geimi kindla võidu järel tundus, et Lääne-Virumaa meeskond kallutab kohtumise siiski enda kasuks. Neljandas geimis neutraliseeriti Järvamaa 24:20 eduseis ja võideti geim 30:28, ent ka see ei andnud võiduks piisavat tõuget ning Järvamaa sai 3:2 võidu.

Rakvere oli parem kõigis põhielementides: rünnakuprotsendil oli paremus 45,7 vs 44,0 vastuvõtul 62,5 vs 43,2 protsenti. Blokipunkte sai Lääne-Virumaa meeskond tosina, Järvamaa üheksa. Serviässasid kogunes kuus, võitjatel neli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles