Eesti Tennise Liit toetab EOK presidendikandidaadina Jüri Ratast

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Margus Ansu

Täna koos istunud Eesti Tennise Liidu juhatus avaldab toetust Jüri Ratase kandidatuurile Eesti Olümpiakomitee presidendi kohale.

Eesti Tennise Liidu presidendi Enn Pandi sõnul oli otsus üksmeelne ning määravaks sai nii Ratase senine hoiak spordialaliitude suhtes kui ka terav vajadus tuua EOK-sse värsket verd ning muutusi.

«Hetkel tundub, et Ratas oleks nende muutuste juhtimiseks üks paremaid valikuid. Muutuste all mõistab Eesti Tennise Liit erinevate spordialade vajaduste põhjalikumat analüüsi, tippspordi arendamise läbimõeldust ja treenerite ettevalmistust ning selle kõige taustal läbipaistvamat ja otstarbekamat rahastamist,» märkis Pant.

Ühtlasi otsustati juhatuse koosolekul esitada EOK asepresidendikandidaadiks Enn Pant, EOK Täitevkomitee liikmekandidaadiks Peter Roose ja EOK Esindajate kogu liikmekandidaadiks Allar Hint.

Eesti Tennise Liit on katusorganisatsioon Eesti tenniseklubidele, ühendades neid edasiviivale koostööle ning tagades tennise populaarsuse kasvu ja järjepideva tasakaalustatud arengu. Liidu põhieesmärgid on  igakülgne tennise edendamine ning liikmete huvide koondamine ja nende nimel tegutsemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles