Eesti jalgpallikoondis peab kaks sõprusmängu Uruguayga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uruguay koondise kapten, mulluse MM-finaalturniiri väärtuslikeimaks mängijaks valitud Diego Forlan.
Uruguay koondise kapten, mulluse MM-finaalturniiri väärtuslikeimaks mängijaks valitud Diego Forlan. Foto: SCANPIX

Eesti ja Uruguay Jalgpalli Liit leppisid kokku, et algaval aastal mängitakse kaks Eesti-Uruguay maavõistlust jalgpallis – FIFA ametlike mängude päevadel 25. märtsil kohtutakse Tallinnas A. Le Coq Arenal ja 22. juunil Montevideos.

«Mul on väga hea meel, et Eesti Jalgpalli Liidu tahe pakkuda koondisele ja publikule kodumaavõistlusi väärikate vastastega on taas realiseerunud,» ütles Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Töötame selle nimel, et suvisest Montevideo mängust kujuneks kahemänguline Lõuna-Ameerika turnee.»

Kahe viimase aasta jooksul on Eesti Jalgpalli Liit rahvusvaheliste sõprusmängude raames Tallinna toonud jalgpallimaailma tippu kuuluvatest koondistest Brasiilia, Portugali ja Horvaatia, valiksarja mängudes on hiljuti Tallinnas käinud näiteks Itaalia, Hispaania ja Türgi.

Uruguay saavutas 2010. aasta suvel Lõuna-Aafrika Vabariigis toimunud jalgpalli maailmameistrivõistlustel neljanda koha. FIFA edetabelis asub kahekordne maailmameister ja 11 korda MM-finaalturniirile jõudnud Uruguay 7. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles