Klopp: Liverpool mängis David de Gea vastu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David De Gea (rohelises) tõrjed ei suutnud Manchester Unitedit päästa
David De Gea (rohelises) tõrjed ei suutnud Manchester Unitedit päästa Foto: SCANPIX

Euroopa liiga kaheksandikfinaali kordusmängus tegid Manchester United ja Liverpool 1:1 viigi. Kuna avamängust oli Liverpoolil kaasas 2:0 võit, siis pääsesid kaheksa hulka nemad.

United läks eilset kohtumist Anthony Martiali penaltist juhtima, kuid Philippe Coutinho soololäbimurre avapoolaja viimastel sekunditel tõi tabloole viigi. Mõlemad meeskonnad mängisid ründavat ja lahtist jalgpalli, mis omakorda tõi esile väravavahtide esituse. Mängujärgselt kiitis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp Unitedi puurilukku David de Gead.

«Nad püüdsid väga ründavalt mängida, kuid meie võimalusi vaadates tundus, nagu mänginuks Liverpool David de Gea vastu,» rääkis Klopp. «Avapoolaja lõpus polnud küll meie parim võimalus, kuid Coutinho oskused on imelised. Seejärel mäng muutus, kuid pinge püsis tegelikult lõpuni. See polnud lihtne mäng, seega olen poiste üle päris uhke.»

Veerandfinaali jõudis ka Klopi eelmine tööandja Dortmundi Borussia. «Ma suhtlen oma Dortmundi sõpradega pidevalt. Nad kõik tahavad meiega kohtuda, kuid Baselis (Euroopa liiga finaalis – toim).» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles