Kas Baruto ei asugi aprillis võistlustulle? (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson ehk Baruto.
Kaido Höövelson ehk Baruto. Foto: Kuvatõmmis

Jaapani MMA-promootor Rizin Fighting Federation korraldab järgmise võistlusõhtu juba 17. aprillil. Kui esialgu reklaamiti välja, et oma karjääri teise MMA-matši peab seal ka Kaido Höövelson ehk Baruto, siis viimasel ajal on eestlase ümber valitsenud vaikus.

Märtsi alguses avaldas Rizin FF reklaamklipi, kus teiste võitlejate hulgas tuuakse välja ka Baruto ning eestlase pilti kasutati ka Facebooki plakatite juures. Täna on Höövelson aga plakatilt kadunud ja teda pole lisatud ka võitluskaardile.

Kokku on tänase seisuga ajakavas seitse matši:

*Kazuyuki Fujita vs Jiri Prochazka

*Kazushi Sakuraba vs Wanderlei Silva

*Hideo Tokoro vs TBA

*Yuta vs Hisaki Kato

*Yuki Motoya vs Allan Nascimento

*Rena – TBA

*Kanako Murata vs TBA

Juba mõnda aega ringlevad jutud, et Rizin valmistab ette matši Baruto ja legendaarse venelase Fjodor Emelianenko vahel. «Loodame, et Baruto tuleb ringi aprillis. Kui me tegutseme kiirelt, siis on isegi võimalik, et ta vastaseks võib tulla Emelianenko. Kui ma viimati Barutoga rääkisin, siis ta ütles, et tahaks just Fjodoriga võidelda,» ütles Rizini juht Nobuyuki Sakakibara veebruaris Venemaa uudisteagentuurile TASS.

Rizin FFi aprillivõistluse plakatilt ega võitluskaardilt Barutot ei leia. Foto: RIZIN FF / Facebook
Rizin FFi aprillivõistluse plakatilt ega võitluskaardilt Barutot ei leia. Foto: RIZIN FF / Facebook Foto: Rizin FF / Facebook
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles