Tõnu Tõniste sai EOK presidendivalimisteks hääled kokku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Tõniste
Tõnu Tõniste Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti olümpiakomitee (EOK) presidendiks pürgiv Tõnu Tõniste andis EOK liikmetele ja pressile läkitatud avalduses teada, et on kandideerimiseks vajalikud 15 toetushäält kokku saanud. Postimees avaldab Tõniste läkituse täismahus:

«Hea spordirahvas, head spordiajakirjanikud,

Mul on hea meel Teile teada anda, et praeguse seisuga on minu kandidatuuri toetuseks Eesti Olümpiakomitee presidendi kohale laekunud 18 avaldust. Tänan südamest kõiki, kes on minu poolt oma hääle andnud, plaanivad seda veel täna või tulevikus teha või mulle lihtsalt kaasa elavad. Hindan Teie toetust kõrgelt.

Olen presidendirallis jõudnud olla täpselt ainult ühe kuu. Mul on au ja hea meel, et mulle on osaks saanud nii soe vastuvõtt. Olen püüdnud kohtuda ja suhelda võimalikult paljude EOK liikmetega ning oleme koos arutanud Eesti spordi olevikuseisu ja lahendusi. Selle käigus olen saanud palju tagasisidet, et minu tegevuskava sisu ja konkreetsus kõnetab meie spordiorganisatsioone ning peetakse oluliseks, et need tegevused saaksid ka ellu viidud.

Tänan Teid kõiki veelkord! Tean nüüd nii laekunud häälte põhjal kui ka järgmises voorus lubatud toetuste põhjal, et mul on tugev mandaat. Hindan kõrgelt konkurente, aga spordirahval on põhjust minu poolt olla. Kinnitan, et õigustan Teie usaldust ja teen kõik, mis minu võimuses, et võit ära tuua!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles