Vennad Klitškod: lubame, et 2011. aasta poksib üks meist Hayega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško
Vladimir Klitško Foto: SCANPIX

Poksijatest vennad Vladimir ja Vitali Klitško tegid ühise avalduse, öeldes, et on mõlemad valmis 2011. aastal poksima maailmameistri David Hayega.

Kõik kolm meest on erinevate sarjade raskekaalu maailmameistrid, neist pärjatuim on Vladimir Klitško, kes on korraga kolme sarja – IBFi, IBO ja WBO – valitsev maailmameister, vahendab BBC.

«Lubame, et 2011. aastal toimub matš Hayega,» seisis Saksamaa ajalehes Bild avaldatud Klitškode teates. «Tahame seda iga hinna eest. Ta võib ise valida, kummaga meist ta ringi astuda tahab, et oma tiitlist ilma jääb.»

Haye ja ukrainlaste Klitškode matšist on juba pikemat aega räägitud, mullu pidi britt poksima Vladimir Klitškoga, ent loobus seljavigastuse tõttu.

Vladimir Klitško pidi detsembri alguses tiitlimatšis kohtuma briti Dereck Chisoraga, ent matš jäi tema vigastuse tõttu ära.

Pärast seda on taas kogunud hoogu jutud, et Klitško soovib hoopis Hayega poksida ning eile teatas Haye mänedžer Adam Booth, et ka tema hoolealune on matšiks valmis. «Hoolimata sellest, et tänu Suurbritannia teleülekannetele toome meie rohkem raha lauale, on David valmis Vladimiriga raha võrdselt pooleks jagama, täpselt nagu ta on algusest peale soovinud,» sõnas Booth. «Pakkusime neile, et jagame kõik pooleks, seetõttu ei näe ma nüüd mingit põhjust, miks see matš ei peaks toimuma.»

Potentsiaalseks matši toimumispaigaks pakutakse Las Vegast, teise variandina on välja käidud Londoni Wembley staadion.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles