Arsenali peatreener: Inglismaa klubide aeg tuleb taas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger Foto: SCANPIX

Arsenali peatreener Arsene Wenger usub, et FC Barcelona oli nende jaoks alistatav vastane, kuid süüdistab nõrka tiitlikonkurentsi Hispaania liigas, vahendab ESPN.

Arsenal langes Meistrite liigas äsja kaheksandikfinaalis, kui tiitlikaitsjalt saadi avamängus kodus 0:2 kaotus ning hiljem jäädi võõral väljakul alla 1:3, kirjutas Soccernet.ee.

«Inglismaa klubisid saab edukamaks muuta parimate mängijate siia toomisega. Arvan, et Inglismaal suurenevate tulude tõttu hakkavad parimad mängijad vaikselt Inglismaale liikuma ning usun, et see ongi lahendus," sõnas prantslane. «Inglismaa klubid olid aastaid Meistrite liiga lõppfaasides ja usun, et see aeg tuleb tagasi.»

"Klubid nagu Bayern ja Barcelona ei ole püüdmatud. Kõige rohkem kahetsen Barcelonaga peetud kahte mängu seepärast, et võibolla olid nad alistatavamad kui eales varem. Nad ei ole nii püüdmatud kui arvatakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles