Kalev/Cramo kustus Euroliiga tippklubi vastu viimasel veerandajal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo vs Krasnõi Oktjabr
Kalev/Cramo vs Krasnõi Oktjabr Foto: Sander Ilvest

Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas täna Ühisliigas järjekordse kohtumise, kui võõrsil võeti mõõtu Euroliiga tippklubi Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga. Kalev võitis poolajal 32:29, juhtis veel viimase veerandaja alguses 53:49, aga siis tegi Krasnodar kiirelt 15:0 spurdi ja võttis lõpuks üpris turvalise 71:67 võidu.

Kalevi resultatiivseim oli Shawn King 17 punkti ja 15 lauapalliga, Rolands Freimanis lisas 14 punkti. Lokomotiv-Kubanile tõi Victor Claver 16 punkti. Kalevile sai seitsme võidu kõrvale 16. kaotuse, Krasnodaril on koos 18 võitu ja kuus kaotust.

Enne mängu:

Kalev on seni kaotanud kõik viis mängu, mis on Krasnodari meeskonnaga peetud. Viimati jäädi vastastele novembris alla 71:89. Tänasele mängule läheb aga Kalev vastu võidu ja Lokomotiv Kuban kaotuse pealt, sest viimati jäädi võõrsil 91:96 alla Nižni Novgorodile. Kalev võitis samas teisipäeval kodus 89:81 Krasnõi Oktjabrit.

Lokomotiv Kuban on Euroliigas heas hoos, sest 11 mängu järel ollakse oma vahegrupis seitsme võidu ja nelja kaotusega teisel kohal. Ühisliigas hoitakse tabelis 17 võidu ja kuue kaotusega neljandat kohta. Kalev on seitsme võidu ja 16 kaotusega tagantpoolt kolmandal ehk 14. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles