Novosjolov loodab Rios kogemuste pagasile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov langes Londoni olümpial konkurentsist juba avaringis, kui kaotas ameerklasele Seth Kelsey'le
Nikolai Novosjolov langes Londoni olümpial konkurentsist juba avaringis, kui kaotas ameerklasele Seth Kelsey'le Foto: Tairo Lutter

«Eesti keeles on hea vanasõna: lootus on lollide lohutus. Millegi peale lootma ei saa jääda, tuleb ise lihtsalt kõvasti tööd teha. Mitte et ma seda varem teinud ei oleks, aga peab samas vaimus jätkama ja veel paremaks saama,» ütles 35-aastane epeevehkleja Nikolai Novosjolov, kes kindlustas pühapäeval pääsu Rio de Janeiro olümpiamängude individuaalturniirile.

Novosjolovit valdasid eile vastakad tunded. Ta kaotas Budapesti põhiturniiri avaringis 13:15 venelasele Sergei Bidale ja pidi Rio pääset oodates lootma konkurendi ebaõnnele. Kui Iisraeli esindaja Ido Herpe oleks jõudnud poolfinaali, siis jäänuks Novosjolov Riost eemale. Eestlase õnneks lõppes Herpe turniir juba 32 hulgas.

«See oli tõesti suurepärane uudis, kuid kahjuks jääb viimane võistlus kripeldama. Lisaks ei saa päris kindlalt öelda, et olen olümpial, enne tahan EOKst kinnituse saada,» rääkis Novosjolov. «Kokkuvõttes pääsesin Riosse, kuna ka konkurendid ebaõnnestusid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles