Endine tenniseäss tegi avalduse, mida talle ilmselt ei andestata

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raymond Moore poseerimas Indian Wells tenniseväjaku kõrval.
Raymond Moore poseerimas Indian Wells tenniseväjaku kõrval. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Endine tennisemängija ja praegune Indian Wellsi turniiri tegevdirektor Raymond Moore sai täna hakkama avaldusega, et naistennisistid peavad kõiges tänama edukaid mehi nagu Roger Federer ja Rafael Nadal.

Moore'ilt küsiti pressikonverentsil, kuidas saaks Indian Wellsi naisteturniiri paljudest muudest tipptasemel võistlustest veelgi erilisemaks teha, aga lõuna-aafriklase vastus läks hoopis kaugemale.

«Oma järgmises elus tahaksin olla WTA (naiste tenniseühingu - toim) juhtimise juures, sest nad lasevad meeste edu peal liugu. Nad ei tee ühtki otsust ja nad peavad olema väga-väga õnnelikud,» alustas Moore.

«Kui ma oleksin mõni naismängija, siis põlvitaksin igal õhtul maha ja tänaksin jumalat, et Roger Federer ja Rafael Nadal sündisid siia ilma. Nemad on seda ala vedanud,» lisas ta.

Californias asuvas Indian Wellsis peetakse igal märtsil nii meeste kui naiste turniiri ja mõlemat loetakse Suure slämmi turniiride järel üheks tenniseaasta oluliseimaks võistluseks.

Moore'i suurimaks saavutuseks jäi Davise karika võitmine aastal 1974.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles