Grabe nägi koduse liiga etapil 16-aastase Mägi alistamisega vaeva

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Tartus Baribal Piljardiklubis peetud piljardi Eesti Meistriliiga neljandal etapil (mänguformaadiks oli 9-palli) oli võidukas Eesti parim piljardisportlane, maailma edetabeli 27. kohal paiknev Denis Grabe, kes alistas finaalis seisuga 8-6 vaid 16-aastase Mark Mägi.

Algselt domineeris finaalkohtumist Denis Grabe, minnes juhima 6-3. Noor Mark Mägi pani sisse uue käigu ning õige pea oligi tablool seisuks 6-6. Lõpuks pani oma paremuse ikkagi maksma Denis Grabe ning võitis võidukarika tulemusega 8-6. Kolmanda koha saavutasid Mihkel Rehepapp ja Juss Saska.

Lisaks Meistriliigale toimus nädalavahetusel ka piljardi Eesti Rahvaliiga kuues etapp, kus võtsid omavahel mõõtu 53 piljardihuvilist kogu Eestist. Esikoha võitis tallinnlane Karl Aleksander Sirp, kes alistas finaalis seisuga 4-1 Valga esindaja Kevin Kattai. Kolmanda koha said Gunnar Pleer Tartust ja Indrek Aigro Tallinnast.

Rahvaliiga seitsmes etapp, kuhu on oodatud osalema kõik piljardihuvilised, toimub juba 24. aprillil Tallinnas Baribal Piljardiklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles