Usain Bolt kavatseb tippspordist taanduda

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Kergejõustiku superstaar Usain Bolt teatas, et sel suvel peetavad Rio olümpiamängud jäävad tema karjääri viimasteks. Bolt on praeguseks kuuekordne olümpiavõitja ja Rios loodab ta enda kontole lisada veel kolm kuldset autasu: 100 m, 200m ning 4x100 m teatejooksus.

Bolti treener vihjas hiljuti, et jamaikalane võib osaleda ka 2020. aasta Tokyo mängudel, kuid sportlase sõnul pole tal sellise ettevõtmise jaoks piisavalt motivatsiooni, kirjutab Eurosport.

«Need on kindlasti minu viimased olümpiamängud. Raske on leida motivatsiooni ka järgmiseks neljaks aastaks. Eriti raske on seda teha juhul, kui Rios läheb kõik plaanitult,» teatas Bolt. «Minu suurimaks unistuseks on võita olümpiamängudelt taas kolm kuldmedalit.»

Lisaks kuuele olümpiakullale on Boltil ette näidata 11 MM-tiitlit. Mõningate spekulatsioonide kohaselt ei pruugi ta kohe Rio OMi järel karjääri lõpetada ja võib olla saab teda veel stardis näha järgmise aasta Londoni MMil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles