Naisi solvanud tenniselegend pidi maksma oodatud hinda

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray Moore ja Serena Williams.
Ray Moore ja Serena Williams. Foto: SCANPIX

Endine tennisemängija ja nüüdseks ka endine Indian Wellsi turniiri tegevdirektor Raymond Moore sai nädalavahetusel hakkama avaldusega, et naistennisistid peavad kõiges tänama edukaid mehi nagu Roger Federer ja Rafael Nadal. Täna loobuski ta enda töökohast Indian Wellsi turniiri tegevdirektorina.

«Oma järgmises elus tahaksin olla WTA (naiste tenniseühingu - toim) juhtimise juures, sest nad lasevad meeste edu peal liugu. Nad ei tee ühtki otsust ja nad peavad olema väga-väga õnnelikud,» rääkis Moore nädalavahetusel. «Kui ma oleksin mõni naismängija, siis põlvitaksin igal õhtul maha ja tänaksin jumalat, et Roger Federer ja Rafael Nadal sündisid siia ilma. Nemad on seda ala vedanud,» lisas ta.

Antud sõnavõtu järel ennustati koheselt, et Moore peab tõenäoliselt enda ametikohast loobuma ja täna otsustaski ta ise ameti maha panna.

«Ray andis mulle teada, et ta on otsustanud enda ametikohast loobuda ja see otsus jõustub koheselt. Ma mõistan täielikult tema otsust,» teatas täna Indian Welssi turniiri omanik Larry Ellison.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles