Võimas nimekiri: Guardiola tahab ManCitysse tuua trobikonna staare

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
torino Juventuse poolkaitsja Paul Pogba.
torino Juventuse poolkaitsja Paul Pogba. Foto: SCANPIX

1. juulil asub Manchester City jalgpallimeeskonna peatreenerina ametisse Pep Guardiola ja juba mõnda aega käivad spekulatsioonid seoses suvise üleminekuturuga, kuna kõigi eelduste kohaselt toob Guardiola Manchesteri terve trobikonna tähtmängijaid.

Kui nii mõnigi ekspert usub, et City võib suvel meeskonda lisada kuni kaheksa uut mängijat, siis klubi on ise seni mõista andnud, et pigem ostetakse kuni viis uut mängijat.

Sportsmail tegi ülevaate mängijatest, keda City on asunud suve silmas pidades praegu jälgima. Antud nimekirjast peaksidki tulema ka suvised täiendused.

Nimekirjas on Dortmundi Borussia poolkaitsjad Ilkay Gündogan ja Julian Weigl, Leicester City vasakkaitsja Ben Chilwell, Bilbao Athleticu keskkaitsja Aymeric Laporte, Evertoni keskkaitsja John Stones, FC Barcelona poolkaitsja Sergio Busquets, Torino Juventuse poolkaitsja Paul Pogba, Müncheni Bayerni poolkaitsja Thiago Alcantara, Bologna teismelised poolkaitsjad Godfred Donsah ja Amadou Diawara, Rennes’i ründaja Ousmane Dembele, Brüsseli Anderlechti poolkaitsja Dennis Praet, Amsterdami Ajaxi poolkaitsja Riechedly Bazoer, Londoni Arsenali poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlain, Bilbao Athleticu ründaja Inaki Williams ning Torino Juventuse ründaja Alvaro Morata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles