Inglismaa kõrgliiga mängumees sattus Brüsseli pommiplahvatuste keskele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dieumerci Mbokani (vasakul).
Dieumerci Mbokani (vasakul). Foto: SCANPIX

Täna hommikul Brüsselis toimunud terrorirünnakutesse sattus ka Inglismaa jalgpallimeeskonna Norwich City mängumees Dieumerci Mbokani, kes nüüdseks on jõudnud turvaliselt oma perekonna juurde koju.

Täna hommikul toimus Zavantemi lennuväljal kaks tugevat pommiplahvatust ning kolmas pomm lõhkes metroos. Norwichi meeskonna teatel viibis Mbokani lennujaamas toimunud plahvatuste hetkel kohapeal, kuid pääses vigastusteta.

«Norwich City jalgpallimeeskond saab kinnitada, et Dieumerci Mbokani oli Brüsselis Zavetemi lennujaamas, kui täna hommikul leidsid seal aset terrorirünnakud. Kiievi Dinamost laenul olev ründaja ei saanud vigastada, kuid on šokis lennujaamas toimunud traagilistest õnnetustest, kus inimesed said surma ja vigastada. Klubi on Dieumerciga pidevas dialoogis, ta on koju naasnud, et olla oma perekonnaga,» seisis klubi ametlikus teadaandes.

Tänastes rünnakutes on hukkunuid vähemalt 34, vigastada on saanud üle 100 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles