Lewis Hamilton nõuab muudatusi vormel-1 sarja ladvikus (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton teatas, et tema arvates tuleks muuta seda, kuidas kuninglikus vormelisarjas otsuseid langetatakse.

Hetkel saavad vormel-1 sarja otsuste tegemisel kaasa rääkida sarja strateegiagrupp, F1 komisjon ja maailma mootorispordi nõukogu. Kahel viimasel aastal meistriks tulnud Hamiltoni arvates on aga otsustajaid liiga palju ja seda tuleks muuta. «Tunnen, et tipus on otsuste langetamise juures liiga palju inimesi, kellel ilmselt pole eriti arusaamist, mis tunne on autos istuda. Kõikidel inimestel, kes otsustavad, on erinevad arvamused, ja kui nad ei nõustu omavahel, siis seda otsust vastu ei võeta,» selgitas Hamilton.

«Ma ei tea, mis õige lahendus selle jaoks oleks, aga otsustamisel peaks osalema vähem inimesi, kes loodetavasti teeksid õigeid otsuseid,» lisas Hamilton.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles