Katari MMil pakutakse ööbimist nii kõrbetelgis kui kruiisilaeval

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katari pealinn Doha
Katari pealinn Doha Foto: SCANPIX

2022. aastal Kataris toimuv jalgpalli MM läheb ajalukku esimese Lähis-Idas toimuva MMina. Eksootikat pakub riik üle maailma kokku tulevate fännide jaoks palju ja korraldajad teevad kõik, et MM võimalikult meeldejäävaks teha.

Katar plaanib jalgpallituristidele pakkuda omapärast majutust, mis annaks neile parema võimaluse kohaliku kultuuriga tutvuda. Nimelt on korraldajatel idee luua staadionite läheduses asuvatele kõrbealadele telklaagrid, kus magada saab sisuliselt lageda taeva all. «MMi südameasi on näidata maailmale Lähis-Ida külalislahkust ja sõprust,» teatas MMi korraldusmeeskond Al Jazeerale. «Püüame välja töötada võimalust, et fännid saaksid magada tähtede all ja kogeda 2022. aasta MMi täiesti unikaalsel moel.»

Umbes 12 000 fännile plaanitakse aga ööbimisvõimalusi pakkuda kruiisilaevadel. «Qatar Tourism Authority (QTA) arvestab minimaalselt 6000 kruiisilaeval asuva kajutiga,» seisis teates.

Loomulikult saavad kõik soovijad magada ka tavalisestes hotellides. Infrastruktuuri ja hotellivõrgustiku arendamisse on viimaste aastate jooksul investeeritud miljardeid dollareid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles