Henri Anier: teame, kuidas minna Norrat võitma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Erik Prozes

Pärat pausi taas Eesti jalgpallikoondisesse kuuluv ründaja Henri Anier lausus tänasel pressikonverentsil, et naudib praegu taasleitud vormi ja laineharjal olemist.

«Enesetunne on hetkel väga hea. Eks jalgpallis käivad asjad üles-alla – läksin hooaja algul laenule Hiberniansi ja sain kohe vigastada. Aga nüüd olen ainult enda kallal töötanud ja sain ka treeneriga räägitud, et lähen Dundeesse tagasi. Seal olen saanud mängida, kahjuks klubiga praegu nii hästi ei lähe, aga usun, et jääme liigasse püsima,» sõnas Anier.

«Arvan, et oleme taktikaliselt kõvasti vaeva näinud ning teame kogu meeskonnaga, kuidas minna Norrat võitma. Mänguplaan on selge, aga eks näis, kuidas välja tuleb. Norra on mentaalselt ja füüsiliselt väga tugev meeskond, aga meie samuti. Tuleb väga tasavägine mäng, karta pole meil midagi – läheme ja mängime head jalgpalli,» lausus Anier.

Kapten Ragnar Klavani koduklubi seis pole samuti liigas kõige parem. «Kindlasti on koondises olek hea vaheldus Bundesligas. Seal kõige lihtsam situatsioon pole, iga mänguga tuleb aina rohkem survet ja pinget peale. Koonidsemängud on hea vaheldus. Oleme meeskonnana suure edusammu teinud nii taktikalise poole pealt kui ka mängijate liikumises väljakul. Olen toimunuga rahul,» sõnas Klavan ja viskas jutu lõpuks nalja, vaadates otsa samuti pressikonverentsil viibinud Indrek Zelinskile: «Veel küsimusi? Tagantreast Indrek...?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles