Eesti kohtub Portugaliga EM-finaali võõrustanud staadionil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estadio da Luzi staadion.
Estadio da Luzi staadion. Foto: SCANPIX

Juunikuus toimuv Portugali ja Eesti jalgpallikoondiste maavõistlus mängitakse Lissaboni Estádio da Luzil. Riigi pealinnas asuv staadion võõrustab enamasti jalgpallimänge ning on koduks Portugali ühele nimekamale meeskonnale, Meistrite liiga veerandfinalistile Lissaboni Benficale. Staadion mahutab veidi enam kui 65000 pealtvaatajat.

Hinnatud staadion avati 2003. aasta lõpus ning 2004. aasta suvel peeti seal ka Euroopa meistrivõistluste finaalkohtumine. Kümme aastat hiljem, 2014. aastal toimus Estádio da Luzil taas väga oluline kohtumine, mil Madridi Real alistas Meistrite liiga finaalis linnarivaali Atletico.

Portugal – Eesti maavõistlus lõpetab 8. juunil meie koondise tiheda laagri. 29. mail kohtutakse Balti turniiri raames võõrsil Leeduga, 1. juunil mängitakse A. Le Coq Arenal maavõistlus Andorraga ning 4. juunil toimub Pärnus Balti turniiri kohtumine Eesti – Läti. 

EM-finaalturniiriks valmistuv Portugal läheb 29. mail vastamisi Eesti homse vastase Norraga, 2. juunil kohutatakse võõrsil Inglismaaga ning just matš Eestiga on tugeva meeskonna jaoks viimaseks ettevalmistuseks Prantsusmaal toimuvaks suurturniiriks.

Eesti poolehoidjad saavad pileteid soetada läbi Eesti Jalgpalli Liidu. Piletimüük algab siis, kui Portugali alaliit teatab piletihinna.

Foto: Stephen Pond/EMPICS Sport
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles