Ken Kallaste vigastusest: ilmselt jäi mingi närv kinni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Norra.
Eesti - Norra. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Ken Kallaste, kes oli sunnitud mängus Norraga platsilt vigastuse tõttu lahkuma, sõnas, et trauma ei tohiks olla tõsine ja teisipäeval Serbia vastu loodab ta taas rivis olla.

«Tegelikult sain löögi teise jalga ja hakkasin püsti tõusma, aga siis kadus miskipärast parem jalg alt ära. Ilmselt jäi mingi närv kinni. Võib-olla oli asi pinnasevahetuses, treenisime ju kunstmuru peal. Aga midagi tõsist ei tohiks olla. Eks arst vaatab üle, aga hetkel tundub, et hakkab juba üle minema,» lausus Kallaste kümmekond minutit pärast lõpuvilet. «Usun, et saan Serbia vastu mängida.»

Kohtumine kulges Kallaste sõnul oodatud moel. «Nagu ka enne mängu öeldi – tuleb mõlemapoolne võitluslik mäng. Esimesel poolajal oli Norra veidi parem, aga võrdne võitlus käis ja meil olid ka oma võimalused. Esimesel poolajal, kui Andres Raudsepp läks, sealt oleks võinud varba alla saada. Aga nii see läheb. Tingimused on võrdsed, selle taha pugeda ei saa. Hetkel oli tehtud väljakuga parimat võimalikku tööd ja tulemus oli üllatavalt okei. Ei usu, et midagi sinna taha jäi,» lausus Kallaste.

«Ülesanne oli olla võitjamentaliteediga, minna duellidesse eesmärgiga neid võita. Küll tulemus tuleb järgi, aga täna paraku tuli 0:0. Mehed võitlesid täie südamega, usun, et kõik jätsid endast väljakule kõik, mis anda oli,» lisas Kallaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles