Vahetust küsinud Klavan: arvan, et Saksamaalt tuleb kindlasti kõne

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan pärast väljakult lahkumist.
Ragnar Klavan pärast väljakult lahkumist. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan küsis Norraga peetud maavõistluskohtumises matši 86. minutil peatreenerilt ise vahetust, kuna tundis, et teda segab kerge vigastus.

«Reie lähendaja hakkas ära väsima ja siis küsisin ise vahetust,» tunnistas Klavan. «Lähipäevad näitavad, mis täpne seis on. Arvan, et uuringutele pole vaja minna, kuna teravat valu ei tundnud.»

Keskkaitsja tunnistas, et teisipäevane kohtumine Serbiaga on tema jaoks seega praegu kahtluse all ja lõplik otsus tuleb langetada järgmise nädala alguses. «Peab enda keha kuulama. Eks järgmised päevad näitavad. Selline asi võib ka kiiresti üle minna. Arvan, et Saksamaalt (Klavani koduklubist FC Augsburgist) tuleb kindlasti kõne. Klubist ikka öeldakse, et tule tervelt tagasi ja meil on ka tähtsad mängud ees. Pean enesetunde järgi otsustama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles