Video: Knicks ja Porzingis rikkusid NBAs Bullsi võimalusi kohamängudele pääseda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (vasakul) ja Carmelo Anthony.
Kristaps Porzingis (vasakul) ja Carmelo Anthony. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA alistas New York Knicks läinud ööl 106:94 Chicago Bullsi ja rikkus sellega märgatavalt vastase võimalusi kohamängudele jõuda. Carmelo Anthony tõi Knicksile 26 punkti, lätlane Kristaps Porzingis lisas 19 punkti ja võttis 10 lauapalli.

Kui Knicksi enda lootused konverentsi kaheksa parema hulka ehk kohamängudele pääseda on veel vaid matemaatilised, siis Bullsile tähendas kaotus märkimisväärset tagasilööki. Praegu ollakse idakonverentsis üheksandal kohal ehk esimesena «joone all», kaheksandal kohal olevast Detroit Pistonsist ühe vähem peetud mängu juures kahe võidu kaugusel. Mängust Knicksiga jäi eemale põlve raviv Pau Gasol. Derrick Rose tõi Bullsile 30 punkti, Jimmy Butler lisas 19 punkti. 

Los Angeles Clippers alistas tänu J. J. Reddicki lõpusekundi korvile kodusaalis 96:94 Portland Trail Blazersi. Nii Chris Paul kui ka Jamal Crawford tõid võitjatele 25 punkti, Portlandi parim oli 18 punkti ja kaheksa korvisööduga Damian Lillard. C. J. McCollum toetas teda 17 punkti ja kuue korvisööduga.

Kuuenda järjestikuse võidu sai Oklahoma City Thunder, alistades 113:91 Utah Jazzi. Thunderile tõi Kevin Durant 20 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja andis üheksa korvisöötu. Kolmikduubli lähedale jõudis taas ka Russell Westbrook, kelle arvele jäi seekord 15 punkti, seitse lauapalli ja üheksa korvisöötu. Läänekonverentsis viimase play-off-koha eest võitlevale Jazzile tõi Trey Burke 17 punkti.

Idakonverentsi liider Cleveland Cavaliers kaotas kehva viimase veerandaja tõttu 95:104 Brooklyn Netsile. Võitjatele tõi Robin Lopez 22 punkti, Shane Larkin lisas 16 punkti. Cavaliersi poolel tabas LeBron James kolmes esimese veerandajaga 14 viset 13st ja kogus 30 punkti, ent tegi viimasel veerandajal vaid kaks viset ja jäi nulli peale. Hea viskepäev ei olnud ka Kyrie Irvingul, kes tabas vaid ühe kaugviske kaheksast ja piirdus 13 punktiga.

Indiana Pacers alistas 92:84 New Orleans Pelicansi, üleplatsimeheks kerkis oma 20. sünnipäeva tähistanud Myles Turner. Esimest hooaega liigas mängiv Turner viskas 24 punkti ja võttis 16 lauapalli, C. J. Miles lisas 19 ja Paul George 15 punkti. Vigastuste tõttu vaid kaheksa mehega mänginud Pelicansi parim oli 22 punkti ja 9 lauapalliga Alexis Ajinca.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles