Liisi Rist sai Belgias 9. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Rist (vasakul) peagruppi vedamas.
Liisi Rist (vasakul) peagruppi vedamas. Foto: Geert Nachtergaele / Rattauudised.ee

Liisi Rist (Keukens Redant Cycling Team) teenis neljapäeval toimunud Belgia 1.15 kategooria ühepäevasõidul Dottignies Grand Prix des Fleurs 9. koha.

Kohe 92 kilomeetri pikkuse sõidu algfaasis eraldus grupist 5-liikmeline jooksikute grupp, mis jäi lõpuni püüdmatuks. Sõidu võitis austraallanna Kimberley Wells. Rist lõpetas võistluse peagrupi eesotsas. Protokolli märgiti kaotust võitjale 36 sekundit, vahendab portaal Rattauudised.ee.

«Belgia võistlused on väga head jalgadesse kiiruse kogumiseks ja grupi liikumise lugemiseks,» rääkis Rist pärast sõitu portaalile Rattauudised. «Kahju, et sõidu algfaasis enda rumalusest kett maha tuli. Sellega kadus võimalus jooksikutega liituda, ent kokkuvõttes olen tulemusega rahul. Hakkan vaikselt tagasi saama enesekindlust, mis möödunud hooaja lõpus kaduma kippus. Siit saab ainult paremaks minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles