Manchester United teeb Mourinhost läbi aegade kõige suurema palgaga treeneri?

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Eurosport vahendas täna, et Manchester Unitedi jalgpallimeeskonnal on plaan värvata oma tiimi etteotsa Jose Mourinho ning maksta Portugali treenerile summa, mis teeks temast kõigi aegade kõige suurema palgaga juhendaja.

2013. aastal Chelsea meeskonna etteotsa saanud, kuid sealt eelmise aasta detsembris vallandatud Mourinho on hetkel kindla töökohata, kuigi nimekas peatreener on vihjanud, et asub suvest uue klubi juures mehi treenima. Seni pole aga teada, millise meeskonna lootsiks Mourinho läheb ning selles valguses on Eurosport teatanud, et mehe uueks töökohaks saab Manchester United.

Väidetavalt tahab ManU pakkuda Mourinhole 60 miljoni naela suurust lepingut, et Portugali tipptreener meeskonna hooaja lõpus üle võtaks. The Suni väljaande väitel pakutakse Mourinhole kolmeaastast lepingut ja see tähendaks, et tema aastapalgaks oleks 20 miljonit naela - see on suurem, kui ManU konkurendi Manchester City poolt nende uuele juhendajale Pep Guardiolale pakutav summa. Ühtlasi teeks see Mourinhost kõige kõrgema palgaga peatreeneri läbi aegade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles