Eestlaste koduklubi tegi Poolas viigimängu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin (paremal) Legnica Miedzi särgis.
Igor Subbotin (paremal) Legnica Miedzi särgis. Foto: Facebook / Gornik Zabrze S.S.A.

Eesti jalgpallurite Artjom Artjunini ja Igor Subbotini leivaisa Legnica Miedz leppis Poola esiliigas 1:1 viiki Katowicega.

Tabeli alumises otsas paiknev Miedz läks esiviisikut lõpetava Katowice vastu avapoolaja lõpus 1:0 ette, kuid jäi valusast 80. minuti viigiväravast neljandat mängu järjest võidupunktideta. Punkt siiski lõpuvilega koos kätte saadi, vahendas Soccernet.ee.

Mõlemad eestlased kuulusid Miedzi algrivistusse, tipuründaja kohta mänginud ja 66. minutil kollase kaardi saanud Subbotin vahetati veerand tundi enne mängu lõppu 1:0 eduseisus pingile. Vahetult enne pingile tulekut oli Subbotinil kontrast hea šanss Miedz 2:0 ette viia, kuid viimane sööt ei jõudnud eestlasele kohale, kirjutas Miedzi koduleht.

Artjunin sai kirja 90 minutit, aga oleks kahel korral meeskonnale peaaegu maksma läinud - mõlemal pool poolaega oli keskkaitsja olukordades, kus vastastele head võimalused avanesid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles