Eesti - Serbia mängul laulab hümni kuulus politseikoor

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chorus Menticum.
Chorus Menticum. Foto: EJL

Teisipäeval A. Le Coq Arenal peetava Eesti – Serbia mängu eel esitab Eesti hümni Lõuna prefektuuri segakoor Chorus Menticum.

2010. aastal ellu kutsutud koori Chorus Menticum koosseisus esitab hümni 32 Lõuna prefektuuri politseinikku, keda dirigeerib Eve Paap. Lauljad kannavad politseivormi.

Kuigi algselt sai koor ellu kutsutud politseipäeval esinemiseks, oli juba enne esimest avalikku ülesastumist selge, et ainult sellega asi ei piirdu. Nüüdseks on koor esinenud politsei ühisüritustel, laulupidudel, konverentsidel, rootsi-eestlaste festivalil Estival ja paljudel teistel üritustel. Koostööd on tehtud teise seas Svjata Vatra, Brigita Murutari, Indrek Kalda, Toomas Lunge, Ultima Thule ja Apelsiniga.

Eesti – Serbia maavõistlus toimub teisipäeval, 29. märtsil. A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 17:00, avavile kõlab kell 19:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles