Louis van Gaal ei luba Manchester Unitedi imemeest võistkonna riietusruumi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Rashford.
Marcus Rashford. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Kuigi Manchester Unitedi jalgpalliklubi 18-aastane imemees Marcus Rashford on lühikese ajaga klubi eest löönud kaheksa mänguga viis väravat, koheldakse teda Unitedis endiselt kui tavalist noortetiimi mängijat.

Nimelt ei luba Unitedi peatreener Louis van Gaal Rashfordil treeniguteks valmistuda staaridega samas riietusruumis, vaid peab seda tegema kuni 21-aastaste meeskonna omas. Samuti ei saa Rashford einestada ühes lauas koos Wayne Rooney, Juan Mata ja David de Geaga.

Inglise väljaanne Sunday People küsis kommentaari ka Unitedi kõneisikult ja taolise kohtlemise põhjus on tegelikult üpris loogiline: klubi ja peatreener ei taha, noorelt edu saavutanud noortetiimi mängijad liialt «õhku tõuseksid». Kui peatreener ja abipersonal leiavad mingil hetkel, et mõni noor on lõpuks suurde riietusruumi edutamise ära teeninud, siis seda ka tehakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles