Taaramäe: Girot silmas pidades peaksin olema päris magusas asendis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Facebook/Team Katusha

Eile lõppes Kataloonia velotuur, kus Katjuša rattur Rein Taaramäe sai 59. koha. Oma Facebooki lehel selgitas Taaramäe, et esimesed rasked päevad jätsid tuurile oma jälje, kuid Giro d'Italia velotuurile ette vaadates peaks vorm olema üsna hea.

«Kataloonia velotuur sai eilsega otsa, õnneks! Üks raskeimaid velotuure, mis ma elus sõitnud olen. Tempo oli iga päev väga kiire ja päris siledaid päevi polnudki. Lisaks kaks tõelist mägede etappi. Esimesed 3etappi olid minu jaoks eriti rasked, sest keha reageeris pärast altituudilaagrit kui õpiku järgi. 3päeva olin täitsa kinni ja jõudu polnud ning pulss üles ei läinud. Tulin otse altituudilaagrist võistlema kuna viimased 2x on minu mootor koheselt alla tulles hea olnud, kuid see on rohkem ebareeglipärane. Õpiku järgi ongi esimesed päevad kehale liigne muutus ja energiat vähem ja nii siis seekord oligi. Lühis mootoris ja kolme päevaga väsitasin ja piinasin end päris palju ning just see jättiski ülejäänud tuuriks oma pitseri jalga,» selgitas Taaramäe oma Facebooki lehel.

«Kokkuvõttes tõmbaski tuur mega tühjaks ja pean nüüd nädalakese taastuma, kuid Girot silmas pidades peaksin päris magusas asendis olema. St kui tõeline vorm käes siis peaks ka tulemus tulema. N-ö vorm on sammude kaugusel,» lisas Katjuša rattur.

Kataloonia velotuur sai eilsega otsa, õnneks! Üks raskeimaid velotuure, mis ma elus sõitnud olen. Tempo oli iga päev vä...

Posted by Rein Taaramäe on Monday, March 28, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles