Dirk Nowitzki suurepärasel karjääril ei paista veel lõppu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Nowitzki (paremal).
Dirk Nowitzki (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa korvpallikoondise ja NBA klubi Dallas Mavericksi legend Dirk Nowitzki ütles ESPNile, et võib mängida kauem, kui ta seni plaaninud on.

37-aastasel Nowitzkil on Mavericksiga pärast lõppevat hooaega veel üks aasta lepingut järel. «Kui selle lepingu sõlmisin, siis oli mu eesmärk seda täita ja see lõpuni mängida. Siis oleks ma juba 39-aastane. Aga ausalt öeldes kõlaks 20 aastat NBA-s väga hästi. Lepingu lõppedes oleks mul täis 19 aastat ja seega  võiksin karjääri veelgi pikendada,» rääkis Nowitzki.

NBA läänekoverentsis endiselt play-off'i koha eest võitlev Mavericks püsib endiselt eelkõige Nowitzki õlul ja sel hooajal on ta keskmised näitajad 18,7 punkti ja 6,7 lauapalli. Nowitzki on NBA kõigi aegade suurimate korviküttide arvestuses 29355 punktiga kuuendal kohal ning järgmisel hooajal peaks täituma ka maagiline 30000 punkti piir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles