Rootsi jalgrattur pääses uskumatul kombel Brüsseli terrorirünnakutest ja traagilisest kukkumisest (2)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Ahlstrand 2014. aastal.
Jonas Ahlstrand 2014. aastal. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgrattur Jonas Ahlstrand peab tänama kõrgemaid jõude, sest ta sattus eile Belgias toimunud Gent-Wevelgemil belglase Antoine Demotie surmaga lõppenud kukkumisse, aga jäi ellu.

«Minu ees sõitnud ratturid hakkasid järksu kukkuma. Meie taga sõitnud mootorratas põrkas ühe ratturiga (kelles osutus just Demotie - toim) kokku, aga libises minust napilt mööda. Sain vaid kerge põrutuse ja ratas on ka rikutud,» rääkis Alhstrand Rootsi rahvusringhäälingule.

Lisaks suutis Alhstrand teisipäeva hommikul napilt eemale hoida ka Brüsseli lennujaamast, mida ründasid terroristid. «Pääsesin ühe nädala jooksul kaks korda surmast ja loomulikult paneb see elu üle järele mõtlema. Mul oli lennupilet juba ostetud ja olengi varem sealt Belgia võistlustele lennanud. Õnneks otsustasin viimasel hetkel hoopis autoga minna, sest vahemaa polnud väga suur,» selgitas Alhstrand.

Brüsseli terrorirünnakutes hukkus kokku 34 inimest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles