Vigastatud Klavan Serbia vastu koondist ei aita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan sai eelmisel nädalal Norra vastu kerge vigastuse, mis ei luba tal homem väljakule tulla
Ragnar Klavan sai eelmisel nädalal Norra vastu kerge vigastuse, mis ei luba tal homem väljakule tulla Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Lillekülas Serbiaga. Sõprusmängust jääb eemale kapten Ragnar Klavan, keda eelmise neljapäeva mängus Norra vastu hakkas segama reie lähendajalihase vigastus.

«Seda ma võin kinnitada, et Klavan väljakule ei tule. Ta alustas küll tänast treeningut, kuid jättis selle pooleli. Selgus, et ta ei ole veel mänguks valmis,» rääkis peatreener Magnus Pehrsson tänasel pressikonverentsil. «Vigastus ei ole siiski kuigi tõsine,» lisas ta.

Norra vastu sai vigastada ka vasakäär Ken Kallaste, kuid tema kohta Pehrssonil häid uudiseid. «Kallaste tegi tänase treeningu kaasa ilma probleemideta. Vaatame, kuidas ta end homme tunneb ning seejärel otsustame,» ütles rootslane.

Kohtumine Eesti ja Serbia vahel algab homme kell 19. Täpselt viis aastat tagasi kohtusid samad meeskonnad samal staadionil EM-valikmängus ja siis jäi seis 1:1 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles