Pehrsson nõuab ründefaasis rohkem teravust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi. Foto: Tairo Lutter

Täpselt viis aastat tagasi tegi Eesti jalgpallikoondis Lilleküla staadionil EM-valikmängus 1:1 viigi Serbiaga. Täna kohtuvad samad meeskonnad samal staadionil. Valiksarja punkte seekord ei jagata, kuid täiega minnakse mängima vaatamata sellele. Eemale jääb kapten Ragnar Klavan, keda segab vigastus.

Peatreener Magnus Pehrsson ja koondislased on analüüsinud eelmisel nädalal tehtud väravateta viiki Norraga ja ka tänase vastase Serbia mängu. Norra mängule tagasi vaadates oli treener rahul eestlaste kaitsetööga, kuid ründes peab Eesti täna juurde panema. «Nii meie kõrge, keskmine kui ka madal pressing olid väga head. Palli kaotades püüdsime seda kohe tagasi võita,» rääkis rootslane. «Viimasel neljandikul peame olema jõulisemad ja palli rohkem vastase värava alla toimetama, kuna see on kõige parem koht värava löömiseks. Ka ründajad peavad kiiremini ja jõulisemalt palli peale liikuma. Tihti jääb meie viimane ja otsustav sööt nõrgaks või ebatäpseks,» viitas Pehrsson Eesti valupunktidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles